Oi ihana Toukokuu

1.6.2012 § Jätä kommentti

ts. voi kun pääsisin tästä kuusta jo eroon ja saisin aloittaa seuraavaa.

Olin jo ihan lannistunut eilen, mutta Mikael jaksoi valaa minuun uskoa, että kyllä tästäkin rastista on mahdollista selvitä. Ensimmäisen tekstin sisään on kehkeytynyt lastenkirjan aihio ja kävimme eilen M:n kanssa keskustelua siitä olisiko parempi viedä Toukokuu loppuun tällaisena erilaisista fiktion siruista koostuvana massana vai kuitenkin kirjoittaa tuo satu loppuun. M puolusti tuota siruista koostuvaa massaa, joten yritän nyt vielä sitä. On siinä pari ihan hyvää kohtaa.  Aksulle en ole saanut vielä mitään näytille, kun on jotenkin vähän jähmeetä.

(Voi olla että jaan tuon tekstin vielä säkeisiin, ja katson jos se muuttuisi runoksi / jos riittäisikin vain yksi teksti, kun en oikein tajua miten saisin niitä vielä kaksi lisää kirjoitettua kun tää on tämmöistä)

(Eilen syntyi myös uusi / vanha idea Kesäkuuksi – sellainen yhdestä sivujen yli jatkuvasta viivasta koostuva kirja, jossa ei ole yhtään sanaa…   )

Satua olisi kyllä mukavampi kirjoittaa. Mutta sen voi sitten kirjoittaa ehkä lastenkirjakäsikseksi joskus myöhemmin…

—-

No tein jotenkin klassiset eli rupesin miksaamaan ja rikkomaan kokonaisuutta satunnaisesti ja tahallinen = tärvelin sen minkä olin saanut aikaan = Pilasin varmaan koko jutun. Tuntuu siltä kuin olisi polttanut tähänastiset aikaansaannokseni.

Mietin miten selviäisin tästä kiipelistä – voisko Toukokuusta tehdä totaalisen pohjanoteerauksen eli jos vaan alkaisin huomenna taittaa sitä mikä mulla on nyt ”valmiina” (ts. ei ollenkaan valmiina). Eli kokonaisuudesta ja laadusta viis – aikarajoitteen kunnianpalautus? Jos lupaan etten tee sitä toista kertaa?

ts: miten epäonnistua tällä kertaa?

no ok. Teksti läimitty taitto-ohjelmaan: siinä näkyy tietty mahdollisuus että tekstin raakuus (siis jotenkin sillai että osa tekstistä jää ikään kuin kirjan ulkopuolelle, kapea kirjan sivu ( 7 cm) – tunne että tässä on vain puolet, jotenkin sen tunteen hyväksikäyttäminen. jollain lailla lunastaisi jotain – mutta tarvitsee vielä toisen teksin alun seurakseen. Eli mun täytys vissiin sitten vielä kirjoittaa se toinen.

 

 

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Oi ihana Toukokuu at 12.

Meta

%d bloggers like this: