45.5. / 14.6.

14.6.2012 § Jätä kommentti

Toukokuu tekeytyy ja kehkeytyy jotenkin verkkaisella mutta luottavaisella rytmillä. (Pahoittelut blogin hitaasta päivitystahdista: jokin kesän tunne saa minut vähän lomaantumaan päivittämisestä.)

Tänään vihdoin luin Toukokuun ykkösosan ja aloin muokata sitä – täydentää ja kirjoittaa väleihin. Se lähti nyt ehkä vähän liikkeelle. Aksulta tuli myös hyviä kommentteja, joihin en ole vielä vastannut. Toukokuun toinen puoli tekeytyy käsinkirjoitettujen ideoiden ja muistiinpanojen muodossa. En nyt jostain syystä osaa tuntea kiirettä. Ehkä sekin johtuu kesäkuusta.

Viikonloppuna elin läpi joitain itselleni tyypillisiä pelkotiloja (ekaan kertaan 12:n aikana menin johonkin lamaannuksen kaltaiseen tilaan): tuli hyvää materiaalia Toukokuuhun. Lamaannuksen ja aktiivisuuden (myös ratkaisujen löytymisen) välinen dynamiikka.

Kesäkuu on ollut muutaman päivän tauolla. Maanantaina piirtelin liian monta sivua: meni vähän sotkuiseksi, mutta toisaalta myös sotkemisen myötä tulin kai löytäneeksi tapoja jatkaa. Täytyy deletoida muutamia sivuja ja piirrellä ne uudestaan. Ajattelin palata Kesäkuun pariin illalla, kun olen käynyt Kirjakauppa Kirjan n+U-tilaisuudessa sekä balancessa.

James Joyce: Odysseus (Saarikosken käännös)
Pertti Luukkonen: 50+ defenssiä, Helsinki 2004.
 
Mainokset

Avainsanat: , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading 45.5. / 14.6. at 12.

Meta

%d bloggers like this: