26.6. = 47.5.

26.6.2012 § Jätä kommentti

Edelleen sitä tekstirihmaa:

mukaan tuli jotain Rion kokouksen jälkipuintia: jossain vaiheessa, hyvin pian olisi olennaisempaa alkaa toimia / pitää kauheeta mekkalaa sen sijaan että keskittyy omaan kirjoittamiseensa ja omaan elämäänsä, ostelee uusia kenkäpareja ja unohtaa valot päälle yöksi. Uskoni yksilön valintojen avulla vaikuttamiseen meni jo aikoja aikoja sitten. Nyt muka ei enää muuta sitten olisi.

Mitä enemmän puhutaan biosfäärin muuttumisesta yms yms, sitä enemmän ihmettelen minkälainen laji ihminen oikein on. Yksilön aavisteleva haparoiva tieto (ahdistus) omasta kuolevaisuudestaan ja kaikki nämä proteesit: laajentumat, välineet, kojeet, rakennukset. Muutoksen jarruttaminen on nähtävästi jotenkin biologisesti mahdotonta (niin kuin on lopulta mahdotonta tajuta kuolevansa, on  ehkä vieläkin mahdottomampaa tajuta että tämä ikuinen maailma jota piti viljellä ja varjella, lisääntyä ja täyttää, saattaa hyvinkin olla kohta pilalla: tämän mahdottomuuden huomaa ihan kaikesta, esimerkiksi siitä miten uutisten herättämät kauhut ovat vain pieniä kavahduksia jotka eivät johda mihinkään ja sitten taas palataan huolehtimaan omista asioista).

Kaiken pitäisi muuttua? Pitäisi t0imia omaa luontoaan vastaan? (mutta siihen on kai ihmisellä jonkinlainen mahdollisuus, tämän haparoivan ja epäuskoisen tiedostamisen takia). Ajattelen että ainoa toivomme on Internetissä ja ihmisen taipumuksessa toimia mimeettisesti (että mallista ihminen toimii myös itseään vastaan)

Kirjoitin tämän vaikka tuntuu etten tiedä enkä hahmota asioita tarpeeksi. Jotenkin tuntuu ettei oo myöskään varaa olla kirjoittamatta edes tätä.

Mainokset

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading 26.6. = 47.5. at 12.

Meta

%d bloggers like this: