35.8. = 4.9.

4.9.2012 § Jätä kommentti

Tänään meni puhelut hyvin, vaikka en tiedä tuottiko varsinaisesti tulosta. Otin kuulema kivasti palautetta vastaan, sanoi Mikael.

Elokuu on eka 12:sta joka pyörii päässäni illalla kun yritän nukahtaa. Siis joka tosissaan, tosissaan pistää pään ihan ylikierroksille. Se on aina hyvä merkki. Joskin myöhässähän tässä ollaan taas kerran. Eilisen ts. tänäisen suksén jälkeen tunne että hittovie: tästä voi tulla kova juttu, ja hitto jos olisin soitellut samalla intensiteetillä koko kuukauden. Mutta tehdään se mitä vielä pystytään.

Lyhyiden yöunien jälkeinen eilisen runoaihio – jotain kirjoittaakseni:

4.9.
 
Odotettavissa tanssia neutraalia suhteellista hyväoloisuutta, taka-alalla pientä pahastumista unohduksista, lievää varautuneisuutta ja teennäisyyttä, jäykkää vuorovaikutusta: sanat asetellaan huolellisesti eikä kieli lennä ulos suusta  – asiallisuutta, ylemmyydentuntoisuutta odotettavissa: hunajaa, tanssia, totuus aamulla erityisen mukavaa tunnetta, illalla jäykkyyttä mutta systeemi menee kaavan mukaan eikä odotettavaa halua: reagoimattomuutta, reaktioiden peittämistä, helpottuneisuutta, reilu tunne, aamulla tämäkin tunne on ohi
odotettavissa rillit, liikaa innostuneisuutta,  noloja tilanteita  siliäminen, ankkuri
odotettavissa: odotettavissa ihmeellistä hyvyyttä, menneen raukeamista, näennäistä sotkuisuutta ja iloa voimasta. passiivisuus kääntymässä ja jopa pettymystä siitä että tässäkö se jo on. arvelevaa hyväntuulisuutta, hieman surumielinen myös, ja hieman pelokas / varautunut / epäilevä ja aavistuksen omainen tarve peruuttaa tai yhtäkkinen paljous – ihmeellistä!
yksi selkeä katse ja mehu, kasvot asetellaan tunteiden mukaan odotettavissa mehua, kasvot asetellaan tunteiden mukaan,  pettymystä, epäluuloa, syyllisyyttä, jotain hyvää kuitenkin alan kuvitella suihkulähdettä
odotettavissa suihkulähde, tanssia, lampi  kerrassaan mukavaa ja ok
odotettavissa ankkuri, tanssia,  hyviä tunteita, antikliimaksi, enemmän aikaa, vähän sössö olo, sä voit olla sellaisena siinä: sadasosan mittainen rentoutuminen, huokaus, vetäytyminen, siliäminen, satama odotettavissa: keskittymistä, ärähdys, suihkulähde ja tanssia:   hätääntyneisyyttä, mustasukkaisuutta, yliherkkyyttä toimin raivokkaasti, kostonhimoisesti, odotettavissa että nojautuu taaksepäin, lampi: kaverillisuutta, fibat suhtkoht ok, jotain epävarmuuden tunteita muuten ok. odotettavissa lampi, kaukainen variaatio tuhkimotarinasta, tunneviestejä: jäykkyyttä, stressiä, tilanne tuntuu uhkaavalta, riita alkoi uudestaan aamulla mielettömän vihainen, hetkeksi tunne että olen arvokas, heittäytyvä, olla kivaa?
hyvien kokemusten houkuttamana kiinnipitämisen elementtejä ole yllättynyt. odotettavissa lampi, tanssija, siliäminen, suihkulähde sanoin suoraan ja se jotenkin suli: lyhyesti outoa lämpöä: tarve tietää koko ajan, vainoharhaa, hengittää, takerrun  odotettavissa helmi. Odotettavissa lampi. Odotettavissa tanssia maadoittamalla. ja kiirettä, olen tuntenut iloa.
Lämpöinen, laajeneva, jokin osa laajenee. Odotettavissa hämmennystä, helmi, ankkuri, jännittyneisyyttä: lievä lukko, mutta en osaa ottaa sitä vastaan eksynyt tunne. Luottamus ja epäluottamus vaihtelevat. Odotettavissa ankkuri, jokin auttaa viihtymään. Hauskuutta, huonoa, vapautunutta, ujostaa helposti kyllä saatan olla jotenkin jäykän tuijotteleva: lopussa väsymys, ärtymys Odotettavissa helmi, siliämistä, tanssia: voimakkuutta ja luottamuksellisuutta, turhautumista, teatraalisuutta, tyytymättömyyttä, silloin tällöin näytteltyä huvittuneisuutta, yliaktiivisuutta, väsymystä. Odotettavissa hyväksyntää, lampi, tanssia.
Mainokset

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading 35.8. = 4.9. at 12.

Meta

%d bloggers like this: